Prima pagină » Ce schimbări esențiale propun Facebook și Instagram

Ce schimbări esențiale propun Facebook și Instagram

Autor: admin
0 comentarii

Ce schimbări esențiale propun Facebook și Instagram

Facebook și Instagram ocupă un loc important în viața noastră, fie că vrei sau nu să recunoști asta. Știm că probabil primul lucru pe care îl faci în fiecare dimineață este să verifici ce au mai postat prietenii tăi sau cine ți-a apreciat fotografiile, așa că aceste schimbări te vor interesa și pe tine.

Se pare că cei de la Facebook au avut timp să se gândească la o nouă opțiune, asta în timp ce scandalul Cambridge Analytica a afectat acțiunile companiei. Și, deși există modificări în ceea ce privește și confidențialitatea datelor, Mark Zuckerberg vine cu o nouă opțiune perfectă dacă ești în căutarea sufletului pereche.

Potrivit declarației lui Mark, Facebook Dating este o opțiune care va fi disponibilă peste câteva luni și va fi incorporată în actuala aplicație. Utilizatorii vor fi potriviți de aplicație în funcție de interese, prieteni comuni, grupuri sau evenimente la care participă împreună. „Această aplicație va fi pentru crearea unor relații reale, de durată – nu doar pentru simple aventuri”, a declarat Zuckerberg.

Din fericire, pentru această opțiune îți poți crea un profil separat și vei avea posibilitatea de a-ți ascunde numele de familie și prietenii. Practic este un fel de Tinder, nu?

Cele mai citite articole

Instagram aduce însă un alt tip de schimbare, legată de comentariile pe care le poți primi. Probabil știai deja, însă aplicația avea până acum o opțiune prin care puteai alege ca utilizatorii să nu îți poată lăsa comentarii. Începând cu 1 mai însă, Instagram vine cu o nouă opțiune, cea de filtrare a comentariilor. Practic, acum le va bloca pe cele care par să transmită un mesaj jignitor, instigator la ură sau discriminare.

În plus, se pare că utilizatorii care creează probleme (și sunt semnalate) vor avea conturile blocate. Inițiativa celor de la Instagram este una lăudabilă, deoarece noi toți ne dorim să vedem în continuare imagini impresionante, ținute stylish, fără comentariile răutăcioase care pot afecta pe oricine.

Citește și:
Cum poți salva o copie a datelor tale de pe Facebook

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/ce-schimbari-esentiale-propun-facebook-si-instagram-599661/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!