Prima pagină » Cum sa creezi un blog de frumusete

Cum sa creezi un blog de frumusete

Autor: admin
0 comentarii

Industria frumusetii este plina de bloguri uimitoare de la influenceri de top care ne tin la curent cu tendintele, impartasesc cele mai recente stiri din industrie si devin sustinatori ai rutinelor de machiaj si ingrijire. Avand in vedere atractivitatea in masa si popularitatea larga a nisei, nu este surprinzator ca multi oameni decid sa creeze propriul blog de frumusete.

Vreti sa intrati in lumea bloggingului de frumusete, dar nu stiti de unde sa incepeti? Urmati acesti pasi de la https://fluier.ro/ pentru a va configura blogul de frumusete chiar de la inceput:

1. Alegeti platforma si gazda

In calitate de blogger de frumusete, aveti mai multe companii de gazduire a site-urilor web si platforme din care sa alegeti. Alegeti o gazda care are caracteristicile dorite, cum ar fi o configurare gratuita a e-mailului de domeniu, o configurare usoara. Cand vine vorba de platforme de blogging, va recomandam sa comparati constructori populari precum Wordpress, Wix si Squarespace pentru a vedea care dintre ele se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

2. Definiti-va nisa

Blogurile de frumusete acopera toate fatetele industriei frumusetii, inclusiv coafarea parului, machiajul, arta unghiilor si ingrijirea pielii anti-imbatranire. Deoarece nisa de frumusete este saturata de bloguri, o nisa foarte specifica este cea care te poate ajuta sa iesi in evidenta.

Odata ce va inchideti concentrarea, construiti-va marca in jurul acestuia. Multe bloguri de frumusete au teme subtile, curate, clare si minimaliste, ceea ce este de bun augur pentru marcile de frumusete holistice si simple. Dar daca blogul tau de frumusete va fi mai funky sau grunge, poti oricand sa cauti o tema care se potriveste cu acel stil sau o tema cu mai multe optiuni de personalizare pentru a obtine aspectul pe care il doresti.

3. Planificati si creati continut

Cele mai citite articole

Utilizati o foaie de calcul, un registru de lucru sau un planificator pentru a crea un calendar editorial pentru a va planifica continutul. Cat de des ar trebui sa postezi variaza in functie de nisa ta si de obiectivele fiecarei postari pe blog, dar este, in general, o idee buna sa te obisnuiesti sa postezi o data sau de doua ori pe saptamana. Planificarea continutului in avans va poate mentine intr-un program si va poate trage la raspundere.

De asemenea, va trebui sa aveti cateva pagini de continut pe site-ul dvs. Aceste pagini contin continut vesnic verde. Vizati cuvinte cheie din subiectele site-ului dvs. si linkuri catre alte pagini si postari de blog. De exemplu, sa presupunem ca marca dvs. se concentreaza pe machiajul natural. Poate doriti sa va concentrati pe „tehnici de machiaj natural” pe o pagina pilon care trimite catre alte postari relevante, cum ar fi crearea unui aspect natural pentru seara.

4. Construiti-va publicul, reteaua si promovati-va blogul

Bloggerii de frumusete se descurca bine sa relationeze cu alti bloggeri de moda si frumusete pe Instagram si YouTube, in special, dar nu ezitati sa mergeti oriunde sunt bloggerii tai preferati si potentialii fani. Urmareste-i si interactioneaza cu ei pentru a-ti construi reteaua si a fi remarcat.

Creati un dosar cu marcaje pentru site-urile dvs. de frumusete preferate si canalele de social media. Acest lucru face mai usor sa le gasiti atunci cand doriti inspiratie de continut sau continut care poate fi partajat pe care il puteti utiliza pentru a stimula implicarea in retelele sociale si pentru a va creste prezenta pe retelele sociale . Printre alte partajari de continut, va puteti promova si postarile pe retelele sociale.

5. Proiectati o strategie pentru a face bani

Daca scopul tau final este sa faci bani din blogul tau, vei fi incantat sa stii ca exista o multime de modalitati de a face acest lucru ca blogger de frumusete. Bloggerii de frumusete gasesc adesea succes cu marketingul afiliat si cu postarile sponsorizate.

Marketingul afiliat va permite sa promovati produsele pe care le iubiti pe bloguri informative si postari pe retelele sociale pentru a castiga un comision atunci cand publicul dvs. le cumpara.Cu postarile sponsorizate, vei castiga bani scriind postari care promoveaza o marca, un serviciu sau un produs relevant pe care vrei sa-l impartasesti cu publicul tau.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si