Prima pagină » 4 costume de baie de la Neer.ro

4 costume de baie de la Neer.ro

Autor: admin
0 comentarii

Vara se apropie cu pași rapizi, la fel și vremea pentru a merge la piscină sau la mare. Sau poate că plănuiți să mergeți într-o vacanță exotică pe o insulă tropicală! Orice ar fi, este esențial să aveți în bagaj, dar și în garderobă unul sau mai multe costume de baie.

Nu este ușor de găsit costumul de baie perfect. Acesta trebuie să vă pună formele în evidență, să aibă o croială perfectă, iar modelul să fie aparte. În magazinele fizice, oferta în ceea ce privește costumele de baie nu este foarte mare, astfel că rămâne doar să căutați în cele din online.

Pentru a vă face căutarea mai ușoară în articolul de azi vă prezint un magazin online care are o mulțime de costume de baie pentru femei la prețuri super accesibile și cu modele super interesante. Este vorba despre NEER. Dacă veți alege să comandați de la ei trebuie să știți că livrează international, comanda ajunge în 10-20 de zile lucrătoare, și vă oferă inclusiv posibilitatea de a achita costul la livrare direct curierului.

Astfel, din multitudinea de costume de baie pe care le puteți găsi la Neer am selectat 4 costume de baie pe care trebuie să le aveți în garderobă!

Costumul de baie clasic roșu

Un costum de baie compus din două piese de culoare roșie este obligatoriu pentru garderoba oricărei femei, iar la Neer am găsit modelul perfect. Este un model clasic, care are un detaliu aparte și anume faptul că bretelele sutientului și marginile slipului sunt împletite.

Cele mai citite articole

Costumul de baie intreg

Dacă sunteți în căutare de costume de baie întregi, am găsit modelul perfect la Neer. Este un costum de baie care se leagă după gât și lasă spatele gol. În plus, modelul cu buline îl face să fie adorabil și perfect pentru a fi purtat cu o pălărie mare și albă.

Costumul de baie cu animal print

Un alt costum de baie ce nu trebuie să vă lipsească este costumul de baie cu imprimeu animal print. Am găsit un astfel de costum la Neer. Sutienul are imprimeu de leopard și este fără bretele, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji în legătură cu urmele inestetice lăsate de acestea, iar slipul este de culoare neagră.

Costumul de baie retro

Un alt costum pe care ar trebui să îl aveți în garderobă este cel retro. La Neer am găsit un astfel de model alcătuit din două piese: sutien în dungi alb roșu, iar slipul de culoare bleumarin cu talie înaltă.

Toate aceste patru costume de baie de la Neer ar trebui să se găsească în garderoba tuturor femeilor!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si